Selecteer een pagina

Over mij …

Een Amsterdamse die in Utrecht woont, samen met mijn dochter Kiki. Mijn hele leven lang ben ik al creatief. Maar pas vijf jaar geleden heb ik de stap genomen er mijn werk van te maken. En daar heb ik geen seconde spijt van gehad!

  • Visueel adviseur: ik help bedrijven hun verhaal in beeld te vertellen door middel van illustraties, handlettering en andere mooimakerij.
  • Cursussen: ik geef verschillende online cursussen, allemaal op het gebied van creativiteit, voor zowel consumenten als ondernemers.
  • Stationery: in mijn webshop vind je een collectie van door mij ontworpen ansichtkaarten, mini-posters en meer paper goodies.

Juist de combinatie van die verschillende dingen die ik doe in mijn bedrijf vind ik vet leuk. Dat vind ik gelijk één van de fijnste dingen van ondernemen: ik mag zelf bepalen wat ik doe, wat ik creëer en hóe ik dat doe.

13 dingen die je over mij moet weten

Gék op papier:
om erop te tekenen & schrijven, ermee te knippen & plakken, het voelen & ruiken.
Big LOVE for it!

Rasoptimist:
altijd vrolijk & opgewekt, m’n mantra is ‘het komt altijd goed, so why worry?’ Een mooie eigenschap, cadeau gekregen van
mijn vader

Amsterdamse in Utrecht: ik woon inmiddels ruim 15 jaar met veel plezier in Utrecht. Ik moest er wel aan wennen, leven in een groot dorp. En iedere keer als ik in Amsterdam ben, voelt het als thuis komen. Someday…

Mooimakerij:
dat is eigenlijk in 1 woord wat ik het beste kan, wat ik ook maak of doe, zakelijk en privé. Ik kijk graag naar hoe ik iets mooier kan maken, een beetje kan opleuken, aantrekkelijker en gezelliger kan maken.

Ondernemer:
ik hou van alle aspecten van ondernemen. Het pionieren. Uitproberen. Spelen. Investeren. Leren. Doen wat nodig is. Groeien. En vooral: mijn klanten ontzorgen en blij maken.

Structuurjunkie:
ik ben van nature een enorme chaoot. Om normaal te kunnen functioneren, heb ik mezelf aangeleerd overal structuur in aan te brengen. Labels, sorteren, vaste plekjes voor belangrijke dingen, bullet journal: without it, I’m lost…

Nooit spijt:
zelfs van domme beslissingen of verkeerde keuzes met grote impact op m’n leven heb ik geen spijt. Alles wat ik heb gedaan in mijn leven, groot & klein, good or bad, heeft me gebracht waar ik nu ben. And I LOVE being right here!

Introvert:
op het eerste gezicht zal je dat misschien niet van me denken, maar ik ben een echte introvert met een aantal extraverte eigenschappen. Opladen doe ik door alleen te zijn en ik heb bijna nooit afspraken in het weekend.

Stadsmens:
veel mensen (en vele onderzoeken) zeggen dat tijd doorbrengen in de natuur een positief effect heeft op je gelukstoestand, gezondheid en ga zo maar door. But seriously, geef mij maar de stad. Al wandelend genieten van de schoonheid van gebouwen, binnenkijken bij mensen en dromen over wonen aan de grachten. De reuring. I LOVE IT!

Zweverig:
mediteren, visualiseren, elke dag opschrijven waar ik dankbaar voor ben. Ik doe het graag. Momenteel obsessed met de Law of Attraction. Mega interessant en ik geloof heilig in de werking ervan: the Universe has my back!

Intuïtie:
ik luister altijd naar m’n gevoel. Belangrijke beslissingen maak ik zelden op basis van ratio. De keren dat ik dat wel deed, geen succes…

Mega creatief:
no surprise there : ) Als kind was ik altijd aan het tekenen en schrijven. En dat doe ik nog steeds, elke dag, al is het maar even. Maar ik hou ook van schilderen, collage, project life, haken, naaien, een leren tas maken en nog 1001 dingen.

Zelfontwikkeling:
persoonlijke groei betekent voor mij bijna altijd 1-op-1 groei in m’n business. Ik vind het fantastisch boeken te lezen, podcasts te luisteren en cursussen te volgen. Om vervolgens de beste inzichten toe te passen in mijn bedrijf en in mijn (privé)leven.