Selecteer een pagina

Voorbeelden en prijzen

Een eenvoudige visual van het tijdpad van een leertraject. Er is hier gebruik gemaakt van iconen en minimale tekstuele uitleg om de ‘klantreis’ in één oogopslag helder en inzichtelijk te maken.

Investering: vanaf €750 excl 21% BTW

 

Een meer uitgebreide visual als verslag van een workshop/ training. In deze visual worden de iconen aangevuld met een uitgebreide tekstuele toelichting op hetgeen tijdens de workshop/training is besproken.

Investering: vanaf €975 excl 21% BTW

 

 

Een visual als tool om de achtergrond van en visie achter een leertraject te ‘vertellen’ aan verschillende stakeholders van het leertraject. In deze visual zijn de simpele illustraties aangevuld met een korte tekstuele toelichting.

Investering: vanaf €975 excl 21% BTW

 

 

Een uitgebreide visual van de resultaten van een onderzoek naar duurzaamheid binnen een organisatie. In deze visual zijn de gedetailleerde illustraties en de uitgebreide tekstuele toelichting op de onderzoeksresultaten van evengroot belang.

Investering: vanaf €1.750 excl 21% BTW

 

Voor de feestelijke afronding van een loopbaantraject van twee jaar mocht ik een aantal gehandletterde visuals maken. Aan de hand van deze visuals gingen de deelnemers het gesprek met elkaar aan over dromen, hoogtepunten en dieptepunten in hun loopbaan.

Investering: vanaf €450 excl 21% BTW

Een prachtige visual van de core business van de opdrachtgever als beeldend metafoor voor het scala van ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen de organisatie. Een soort menukaart en ontwikkelpad in beeld.

 

Investering: vanaf €1.250 excl 21% BTW

Wil je meer weten over de visuals? Stuur me een bericht!

11 + 6 =